Tamplar (2 locuri de munca disponibile)

Unde? Oslo, Norvegia

Despre locul de muncă: se caută un tamplar iscusit, care sa lucreze la diferite proiecte din Oslo si din apropiere. Veti lucra conform unui program pe care il veti discuta direct cu angajatorul.

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă: trebuie sa aveti experienta  de cel putin 3 ani in domeniu. De asemenea, trebuie sa cunoasteti foarte bine sistemele PERI si DOKA si trebuie sa puteti citi si intelege desene tehnice. Angajatorul va aprecia daca ati mai lucrat in Norvegia sau intr-o alta tara Nordica. Nu in ultimul rand, trebuie sa puteti comunica fluent in limba engleza SAU in norvegiana.

Pentru alte informatii: Aleksandra [email protected]

Ce ofera angajatorul: un loc de munca stabil, cu un contract conform legii. Ajutor in privinta actelor, daca aveti nevoie. In plus, veti avea asigurare si cotizatii pentru pensie.

Vă interesează locul de muncă? Completați formularul de pe site-ul https://secure.webtemp.no/WebtempCVPortal/default.aspx?k=101&langset=44&_ga=1.166604603.400468544.1467893537 cat mai curand.

Despre angajator:

Clockwork Bemanning AS

Frydenbergveien 48
0575 OSLO

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: www.nav.no

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments