Personal pentru curatenie

Unde? Göteborg, Suedia

Despre locul de muncă: se cauta personal pentru curatenie, la o firma de profil din Suedia. Este un loc de munca full-time, cu contract, conform legislatiei din Suedia.  

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă: trebuie sa fiti o persoana foarte atenta la detalii, astfel incat la sfarsit, totul sa fie curat. De asemenea, trebuie sa puteti lucra atat independent, cat si in echipa si trebuie sa intelegeti ca in functie de rezultate, angajatorul va avea si alte contracte.

Alte informatii: salariul va fi conform contractului colectiv de munca. Veti lucra full-time sau in regim part-time, in functie de cum sunteti disponibili. Veti primi compensatie pentru transportul public sau personal. De asemenea, veti primi un telefon de serviciu cu apeluri gratuite si Internet gratuit

Vă interesează locul de muncă? Trimiteti CV-ul pe adresa de e-mail [email protected] cat mai curand

Despre angajator:

HomeWork® AB

Box 3044 40010 Göteborg

Telefon: 0770222222

E-mail: [email protected]

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: ec.europa.eu

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments