Tamplar

Unde? Nordul Norvegiei

Despre locul de muncă: se cauta doi tamplari priceputi, care sa lucreze la proiectele companiei, pentru ca angajatorul accepta contracte noi doar daca are suficiente persoane pe teren. Veti lucra in nordul Norvegiei.

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă: trebuie sa aveti formare profesionala in domeniu sau experienta indelungata. In plus, trebuie sa puteti lucra atat independent, cat si in echipa, pentru ca proiectele vor varia, in functie de munca ce trebuie depusa. Trebuie sa puteti comunica fluent in engleza SAU norvegiana SAU rusa. Nu in ultimul rand, veti avea un avantaj daca aveti permis de conducere, categoria B.

Alte informatii: salariul va fi cuprins intre 180 si 210 coroane pe ora. Daca doriti si alte informatii, puteti sa o contactati pe Violetta Badzieva, la numarul de telefon: 94128602

Vă interesează locul de muncă? Trimiteti CV-ul cat mai curand pe adresa de e-mail: [email protected]

Despre angajator:

QUALITYHOME DA

Solengveien 5 9840 VARANGERBOTN

Telefon: 94128602

E-mail: [email protected]

Contact person: Violetta Badzieva

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: www.nav.no

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments