Pizzer/brutar

Unde? Trysil, Norvegia

Despre locul de muncă: Kort & Godt  este cunoscuta drept una dintre cele mai bune brutarii din Trysil. In timpul zilei, de aici se pot cumpara produse de panificatie, iar seara se serveste pizza. Locul de munca oferit este unul ce presupune sa lucrati In timpul noptii. Asta inseamna ca ziua va veti putea bucura de frumusetile zonei si puteti merge la schiat, de exemplu. Locul de munca este disponibil n perioada 1 decembrie 2016 – 1 mai 2017, dar contractual poate fi prelungit in functie de cum va intelegeti cum angajatorul. In plus, locul de munca se afla la doar 3 ore de condus de Oslo si la 45 de minute distanta de granita cu Suedia.Angajatorul va poate ajuta si in legatura cu locul in care veti sta, daca nu aveti deja cazare.

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă: trebuie sa va pricepeti foarte bine la realizare produselor de panificatie si a pizza. In plus, trebuie sa intelegeti cat de importanta este curatenia in bucatarie si trebuie sa lucrati foarte bine in echipa. Cunoasterea limbii engleze este esentiala. Daca stiti si norvegiana, cu atat mai bine, dar nu este o conditie obligatorie. Puteti invata pe parcurs.

Vă interesează locul de muncă? Puteti aplica folosind link-ul urmator: https://www.recman.no/hrm/cv/job.php?job_id=24101, cat mai curand

Despre angajator:

Kort & Godt

2420 TRYSIL

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: www.nav.no

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments