Muncitor la o linie de procesare a pestelui

Unde? Islanda

Despre locul de muncă: se cauta o persoana muncitoare, care sa lucreze la o linie de procesare a pestelui de la o pescarie. Este un loc de munca ce presupune forta fizica. Veti lucra in intervalul 06:00-15:00.  

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă: trebuie sa aveti o conditie fizica buna. Experienta este ideala, dar nu obligatorie, pentru ca puteti invata la fata locului ce aveti de facut. De asemenea, trebuie sa puteti lucra foarte bine atat in echipa, cat si individual. Daca aveti permis de conducere, veti avea un avantaj in fata celorlalti candidate. Nu in ultimul rand, trebuie sa puteti comunica fluent in limba engleza.

Alte informatii: salariul va fi conform contractului colectiv de munca. Mai multe detalii veti afla direct de la angajator

Vă interesează locul de muncă? Puteti aplica prin completarea formularului de pe site-ul:  www.vinnumalastofnun.is/eures si trebuie sa treceti „bait” in dreptul angajatorului

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: ec.europa.eu

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments