Tâmplar

Unde? Stavanger, Norvegia

Despre locul de muncă: se caută un tâmplar priceput, care să lucreze la diferite proiecte. Compania angajatoare este contractată de diferiți clienți și veți lucra acolo unde este nevoie.  

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă: trebuie să aveți cel puțin 4 ani de experiență în domeniu (preferabil în Norvegia), trebuie să puteți comunica fluent în limba engleză SAU în limba engleză. De asemenea, trebuie să lucrați foarte bine în echipă și trebuie să puteți citi desene tehnice. În plus, trebuie să aveți referințe de la foștii angajatori.

Ce oferă angajtorul? Un loc de muncă sigur, într-un cadrul prietenos. De asemenea, veți obține o recomandare de dădacă. Salariul va fi cuprins între 100 și 140 de coroane pe oră.

Vă interesează locul de muncă? Trimiteți CV-ul, împreună cu referințele de la foștii angajatori pe adresa de e-mail următoare: [email protected]  cât mai curând

Despre angajator: 

Proffice Stavanger

Luramyrveien 40
4313 SANDNES
Telefon: 400 21 553
E-mail: [email protected]

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: www.nav.no

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments