Bucătar pentru o companie de catering

Unde? Kongsberg, Norvegia

Despre locul de muncă: se caută un bucătar, care să lucreze pentru o companie de catering din Kongsberg, Norvegia, la circa 80 de kilometri distanță de Oslo. Vă veți ocupa de pregătirea comenzilor. În general se livrează mâncare pentru banchete și diferite evenimente. Locul de muncă este unul temporar, disponibil în perioada 1 noiembrie – 22 decembrie, întrucât este o perioadă aglomerată, însă poate deveni unul permanent, în funcție de cum vă înțelegeți cu angajatorul.  Veți lucra în ture.

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă: trebuie să aveți formare profesională în domeniu. De asemenea, angajatorul preferă să aveți experiență în a lucra pentru diferite evenimente și trebuie să puteți comunica fluent în limba engleză sau într-o limbă nordică.

Ce oferă angajtorul? Un loc de muncă sigur, într-un cadrul prietenos. De asemenea, veți obține o recomandare de dădacă. Salariul va fi cuprins între 100 și 140 de coroane pe oră.

Vă interesează locul de muncă? Trimiteți CV-ul, împreună cu referințele de la foștii angajatori pe adresa de e-mail următoare: [email protected] cât mai curând

Despre angajator: 

Roys Selskapsmat Cateringspesial AS

Postboks 390
3604 KONGSBERG
E-mail: [email protected]

Web: http://roys.no

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: www.nav.no

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments