Dădacă în limba engleză

Unde? Stockholm, Suedia

Despre locul de muncă:  o familie din Nacka este în căutarea unei dădace care să vorbească limba engleză. Veți lucra de luni până vineri, în intervalul orar 8:00-17:00. Vă veți ocupa de treburile gospodărești: veți spăla, veți face de mâncare, veți plimba câinele, veți întinde rufe, veți uda plantele și veți face paturile. De asemenea, veți avea grijă uneori de copilul de trei ani și de nou-născutul familiei. Familia nu are nevoie să aveți mereu grijă de copii, ci doar uneori.

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă: familia preferă studenți sau persoane care au și un alt job part time. Trebuie să aveți experiență în a lucra cu cei mici și trebuie să iubiți copii. De asemenea, trebuie să fiți o persoană de încredere și trebuie să vă doriți să lucrați aici cel puțin șase luni de zile. Nu în ultimul rând, trebuie să puteți comunica fluent în limba engleză.

Ce oferă angajtorul? Un loc de muncă sigur, într-un cadrul prietenos. De asemenea, veți obține o recomandare de dădacă. Salariul va fi cuprins între 100 și 140 de coroane pe oră.

Vă interesează locul de muncă? Puteți să aplicați folosind link-ul următor: www.nanny.nu/english-nanny/

Despre angajator:
Nannynu! AB Barnvakter i världsklass
Jungfrugatan 35 11444 Stockholm

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: ec.europa.eu

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments