Spălător de vase

Unde? Tampere, Finlanda

Despre locul de muncă: vă veți ocupa de spălarea vaselor și a oalelor și veți lucra în intervalul orar 10:00-14:00, cand se servește prânzul. De asemenea, vă veți ocupa de curățenie și vă veți asigura că aceasta este păstrată.

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă: trebuie să aveți o condiție fizică bună, să fiți persoane bine organizate și să știți ce înseamnă condițiile de igienă ce trebuie respectate într-o bucătărie. De asemenea, trebuie să aveți permis de muncă în Finlanda și trebuie să puteți comunica fluent în limba engleză.

Vă interesează locul de muncă? Completați formularul de pe pagina https://www.saimanet.com/staffpointhome/application_edit_welcome.html?open_app=true&lang=en&jc=8&_ga=1.212989457.463714.1470069361. Doar aplicațiile trimise prin această pagină web vor fi luate în considerare.

Despre angajator:

StaffPoint Oy
Ruoholahdenkatu 14
00180 Helsinki

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: ec.europa.eu

A consemnat Lidia Rusu

 

Comentati folosind contul Facebook

comments