Șofer

Unde? Norvegia

Despre locul de muncă: se caută șoferi care să conducă în Norvegia. Veți lucra pentru Frank Dahl Transport AS, o companie din Drammen.

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă: trebuie să aveți permis de conducere CE, preferabil ar fi să aveți certificat ADR, trebuie să aveți experiență în industria transportului, trebuie să puteți comunica fluent în engleză (scris și oral), trebuie să fiți o persoană  responsabilă, cu o atitudine pozitivă. De asemenea, trebuie să aveți o condiție fizică bună.

Ce oferă angajatorul? Un salariu bun, un loc de muncă permanent, un mediu de lucru plăcut. Despre salariul propriu-zis veți discuta mai multe cu angajatorul.

Vă interesează locul de muncă? Trimiteți CV-ul pe adresa de e-mail [email protected] sau pe adresa fizică Frank Dahl Transport AS, Nedre Eikervei 65, 3045 Drammen, Norway

Despre angajator:

Frank Dahl Transport AS

Nedre Eikervei 65
3045 DRAMMEN
Telefon: 32 20 30 80
E-mail: [email protected]

Web: www.frankdahl.no

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: www.nav.no

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments