Sous chef

Unde? Oslo, Norvegia

Despre locul de muncă: se caută un sous chef pentru o firmă de catering situată în Oslo, capitala Norvegiei. Vă veți ocupa, în general de pregătirea micului dejun și de prânz. Veți lucra de la 2 dimineața, deci trebuie să vă gândiți bine la acest aspect.  Vă veți asigura că toate produsele pentru micul dejun sunt proaspaete și veți monitoriza întreaga echipă.

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă: trebuie să fiți o persoană încrezătoare în forțele proprii, dornică să învețe lucruri noi. De asemenea, trebuie să puteți lucra atât independent, cât și în echipă. Trebuie să vorbiți fluent limba engleză și trebuie să aveți cunoștințe de bază de norvegiană. Angajatorul preferă să aveți formare profesională în domeniu sau experiență relevantă.  Nu în ultimul rând, este indicat să aveți permis de conducere, categoria B, având în vedere că veți începe tura la 2 dimineața și nu există alt mijloc de transport până la lucru, în afară de mașina personală.

Alte informații: salariul va fi conform contractului colectiv de muncă.

Vă interesează locul de muncă? Trimiteți CV-ul cât mai curând pe adresa de e-mail [email protected].

Despre angajator:

Elvebredden Catering

Adresă: Myrerskogveien 12, 0495 Oslo, Norvegia

Telefon: +47 22 67 91 80

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: no.indeed.com

A consemnat Lidia Rusu

 

Comentati folosind contul Facebook

comments