Teatrul National din Timisoara va fi prezent in Oslo, cu spectacolul de teatru contemporan SAY IT NOW, la Riksscenen Oslo (Schous Kulturbryggeri bygg J/K, Trondheimsveien 2, Grünerløkka, Oslo), în zilele de 19 și 20 septembrie 2016, începând cu ora 20:00, anunta Ambasada Romaniei in Regatul Norvegiei.

Cele două reprezentații teatrale de la Riksscenen Oslo vor continua cu lansarea cărții SAY IT NOW! în cadrul unei recepții organizate de Ambasada României la Oslo (imediat după spectacolul din 19 septembrie) și dezbaterea pe tema artă și sociologie (imediat după spectacolul din 20 septembrie).

SAY IT NOW! este un proiect de artă teatrală profesionistă realizat de Compania de Teatru B. Valiente din Oslo împreună cu Teatrul Național din Timișoara și finanțat prin Mecanismele Financiare ale Granturilor SEE și Norvegiene în parteneriat cu Ministerul Culturii din România (www.fonduri-diversitate.ro/proiecte-mari_doc_110_say-it-now_pg_0.htm).

Descrierea proiectului SAY IT NOW! este disponibilă la: http://ro.tntimisoara.com/say-it-now/ (pagina web a premierei din 23 octombrie 2015 de la Timișoara) și http://sayitnow.ro/ (pagina web a proiectului).

Pentru mai multe detalii referitoare la serile de spectacol ale Teatrului Național din Timișoara la Riksscenen Oslo și cumpărarea de bilete de intrare, accesați: http://www.riksscenen.no/19-aamp20-september-kl-20-00-timisoara-national-theatre-aamp-company-b-valiente-oslobasert.5883922-242228.html.

(Ambasada Romaniei in Regatul Norvegiei)

Comentati folosind contul Facebook

comments