Ospătari

Unde? În apropiere de Rejkjavik, Islanda

Despre locul de muncă: se caută ospătari care să se alăture echipei de la Jörgensen Kitchen & Bar. În prezent se caută ospătari pentru posturi full-time, dar și part-time, care să lucreze dimineața, dar și seara.

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă: ideal ar fi să aveți experiență în domeniu. De asemenea, trebuie să aveți peste 20 de ani și să vă placă să lucrați într-un mediu aglomerat, cu mulți oameni. Trebuie neapărat să vorbiți fluent limba engleză, mai ales că veți lucra într-o echipă internațioală.

Alte informații: salariul va fi conform contractului colectiv de muncă. Mai multe detalii veți obține direct de la angajator. Pentru mai multe detalii: Viktoría – +354 822 9894

Vă interesează locul de muncă? Completați formularul de pe pagina www.vinnumalastofnun.is/eures și treceți „center” în dreptul angajatorului.

Despre angajator:

Jörgensen Kitchen & Bar

www.jorgensenkitchen.is

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: ec.europa.eu

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments