Șofer
Unde? Ambasada Franței în Norvegia, Oslo, Norvegia

Despre locul de muncă: veți conduce demnitarii Ambasadei în diferite călătorii de afaceri. Vă veți ocupa de întreținerea autoturismului care vă este desemnat, veți schimba uleiul, veți schimba cauciucuri, veți face plinul, când e nevoie. De asemenea, veți informa departamentul administrativ despre eventuale reparații tehnice de care are nevoie autoturismul.

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă? Trebuie să fiți o persoană prietenoasă, deschisă, discretă, punctuală, care se adaptează foarte ușor unui nou mediu de lucru. De asemenea, trebuie să aveți o ținută în concordanță cu locul de muncă trebuie să cunoașteți orașul Oslo, dar și împrejurimile. Trebuie să aveți permis de conducere de mai bine de cinci ani. În același timp, trebuie să vorbiți fluent engleză și franceză (dacă știți și norvegiană, veți avea un avantaj față de ceilalți candidați). Nu în ultimul rând, aveți nevoie de experiență similară.

 

Salariu: 24.865 de coroane/lună. Primele trei luni reprezintă o perioadă de probă. Veți lucra 37,5 ore pe săptămână. Contractul este disponibil începând cu 1 mai 2016.

 

Vă interesează locul de muncă? Trimiteți CV-ul în limba engleză pe adresa de e-mail [email protected] până pe 31 martie 2016.
Despre angajator:
Ambasada Franței
DRAMMENSVEIEN 69 0244 OSLO

 

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments