Șofer pentru triciclete

Unde? Stockholm, Suedia

Despre locul de muncă: veți lucra ca șofer și ghid turistic totodată. În Stockholm vin anual foarte mulți turiști. Aceștia doresc să vadă orașul, iar una dintre metodele interesante prin care pot face acest lucru este o plimbare cu un triciclu. Vă veți ocupa de distribuirea pliantelor în rândul turiștilor despre această metodă de vizitare și totodată îi veți conduce către cele mai importante puncte turistice din oraș. Fiecare triciclu funcționează pe baza unor baterii care se încarcă. Acestea durează pentru o plimbare de 4 ore, însă fiecare tur pentru turiști durează în jur de o oră și jumătate. Astfel, aveți timp să vă și relaxați.

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă? Trebuie să puteți comunica fluent în limba engleză și trebuie să fiți o persoană comunicativă, pentru că veți discuta cu turiștii, în timp ce îi plimbați. De asemenea, trebuie să vă placă să lucrați în aer liber. Nu în ultimul rând, trebuie să aveți peste 21 de ani. Nu este nevoie de experiență anterioară, întrucât la inceput veți avea parte de un training, pentru a vedea cum se desfășoară activitatea.

Vă interesează locul de muncă? Trimiteți CV-ul pe adresa de e-mail [email protected] cât mai curând.

Despre angajator:

Hej Hej Stockholm Pedicabs AB

Sulvägen 28 12640 HÄGERSTEN

E-mail: [email protected]

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: ec.europa.eu

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments