Șofer pe camion (100 de locuri de muncă disponibile)

 

Unde? Suedia (veți conduce în întreaga Europă)

 
Despre locul de muncă: se caută 100 de șoferi de camion, care să conducă în toată Europa. Locul de muncă este full-time: veți conduce șase săptămâni și apoi veți avea două săptămâni libere.


Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă? Trebuie să aveți certificați CPC, trebuie să aveți permis de conducere (categoriile C și E), trebuie să aveți adeverință medicală că sunteți apți de muncă, trebuie să vorbiți fluent engleză, trebuie să aveți experiență îndelungată ca șoferi de camion. De asemenea, angajatorul își dorește persoane pozitive, sociabile, care să poată discuta liber cu colegii de echipă, cu colaboratorii firmei și cu cei din management. În același timp, trebuie să păstrați camionul într-o stare foarte bună și ca atunci când îl predați, să fie în aceeași stare în care l-ați luat.

 
Alte informații: pe lângă salariul fix, veți primi comision pe kilometraj. Angajatorul oferă și pensie privată, dar și asigurare medicală (inclusiv asigurare medicală pentru partea de stomatologie). Locul de muncă este disponibil începând cu 1 aprilie 2016.

 
Vă interesează locul de muncă? Trimiteți CV-ul pe adresa de e-mail [email protected] cât mai curând

 

Despre angajator:

Alvsborg Consulting AB

50630 Borås

E-mail: [email protected]

Persoană de contact:   Lilja Peter – [email protected]

 

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments