Electrician

Unde? Norvegia

Despre locul de muncă: este un loc de muncă permanent, full-time. Veți face parte dintr-o echipă, așa că trebuie să comunicați foarte bine cu echipa.

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă? Trebuie să veți formare profesională ca electrician. Dacă nu aveți formare profesională, acest lucru poate fi compensat de experiență relevant în domeniu. De asemenea, trebuie să puteți comunica fluent în limba engleză, întrucât veți face parte dintr-o echipă internațională. Dacă știți și norvegiană, veți avea un avantaj în fața celorlalți candidați. În plus, trebuie să puteți lucra bine și eficient și trebuie să fiți o personă atentă la detalii.

Despre salariu și despre condițiile de cazare veți discuta direct cu angajatorul, întrucât în anunțul original nu sunt precizate informații despre aceste aspecte.

Vă interesează locul de muncă? Trimiteți CV-ul și o scurtă scrisoare de intenție în limba engleză cât mai curând pe adresa de e-mail:  [email protected].

Despre angajator:

VIKUR AS

Org.nr. 998 710 537 MVA

Hovden, 6827 BREIM

Mobil: +47 900 63 407

E-mail: [email protected]

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: http://www.vikur.no/

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments