Șofer
Unde? Ambasada Franței în Oslo, Norvegia
Despre locul de muncă: veți însoți funcționarii ambasadei la diferite întâlniri de afaceri. Vă veți ocupa de întreținerea tehnică a mașinii, dar și de păstrarea ei în stare curată. De asemenea, vă veți ocupa de schimbarea cauciucurilor când e nevoie și de facerea plinului. Veți informa superiorii despre reparațiile de care autoturismul are nevoie.


Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă? Trebuie să fiți o persoană discretă, punctuală, care se adaptează ușor unui loc noi de muncă. Trebuie să aveți o ținută adecvată locului de muncă pe care îl aveți și trebuie să fiți disponibili în weekenduri și seara, când e cazul. În plus, se dorește să cunoașteți orașul Oslo și să fiți familiari cu regulile de circulați. Trebuie să aveți permis de conducere de mai mult de cinci ani. În plus, trebuie să vorbiți bine engleză sau norvegiană ori franceză. Este neapărat necesar să aveți experiență ca șofer.

 

 

Condiții materiale: salariul lunar este de 24.865 de coroane. Veți avea contract cu o perioadă de probă de trei luni. Veți lucra 37 de ore pe săptămână. Contractul începe de la 1 mai 2016.
Vă interesează locul de muncă? Trimiteți CV-ul, împreună cu o scurtă scrisoare de intenție în engleză sau franceză pe adresa de e-mail [email protected] până pe 31 martie 2016.

Despre angajator:
AMBASSADE DE FRANCE
DRAMMENSVEIEN 69
0244 OSLO
Web: www.ambafrance-no.org
NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

 

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments