Măcelari
Unde? FØRDE, Norvegia

 
Despre locul de muncă: se caută măcelari cu cel puțin cinci ani de experiență în industria tăierii de oi și miei. Angajatorul dorește să puteți lucra cu până la 280 de oi pe oră și să aveți cunoștințe despre ce înseamnă să lucrați conform normelor de igienă impuse prin lege. Trebuie să cunoașteți bine metodele de mânuire a unui cuțit în astfel de situații și să fiți o persoană cu o condiție fizică foarte bună. De asemenea, trebuie să știți engleză sau o limbă nordică la un nivel foarte bun. În același timp, trebuie să puteți lucra curat și să comunicați foarte bine cu celelalte persoane din echipă.

 

Angajatorul vă poate ajuta să găsiți un loc de în care să stați, dacă nu aveți deja cazare. În plus, despre salariu veți discuta direct cu angajatorul. În perioada septembrie – octombrie 2016, firma are de gând să se ocupe de circa 80.000 de oi, așa că este nevoie de personal adiacent pentru un volum mare de muncă.
Vă interesează locul de muncă? Trimiteți CV-ul pe adresa de e-mail [email protected] până pe 30 martie 2016.

 
Despre angajator:
Nortura Førde
6800 FØRDE

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

 

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments