Mecanic de biciclete
Unde?

Rogaland, Norvegia
Despre locul de muncă: vă veți ocupa de repararea și întreținerea bicicletelor. Veți lucra cu biciclete de munte, biciclete de oraș, biciclete-hibird și e-biciclete. În timpul verii, volumul de muncă crește, așa că se caută doi mecanici în plus. Locul de muncă este disponibil în perioada martie/aprilie până în luna septembrie a acestui an. Persoana potrivită poate însă să obțină un contract cu normă întreagă, permanent.


Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă? Trebuie să aveți experiență de cel puțin trei ani în a repara și întreține biciclete. Trebuie să puteți lucra independent încă din prima zi. În caz de nevoie, vi se va oferi ajutor și asistență. Pentru a obține locul de muncă, trebuie să puteți vorbi fluent engleză, însă dacă știți o limbă nordică, veți avea un avantaj în fața celorlalți candidați.

 
Unde veți lucra? În mare parte, veți lucra în Rogaland. Programul dumneavoastră va fi între 9 dimineața și 7 seara. De asemenea, veți lucra o dată la două weekenduri. În total, veți lucra 37,5 ore pe săptămână.
Alte informații: salariul va fi între 22.500 și 27.500 de coroane pe lună, în funcție de experiență și calificări. Dacă aveți nevoie, angajatorul vă poate ajuta și în privința cazării.

 

Vă interesează locul de muncă? Puteți aplica trimițând CV-ul pe adresa de e-mail: [email protected]

 
Despre angajator:
Bike brothers
Madlamarkveien 2
4041 HAFRSFJORD
Telefon: +4740221250
E-mail: [email protected]
Web: www.bikebrothers.no

 
Bike Brothers este o companie care vinde biciclete în Rogaland, are patru magazine în prezent și aproximativ 25 de angajați.

 
NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments