Șofer
Unde? Oslo, Norvegia
Despre locul de muncă: dumneavoastră va trebui să conduceți atât în Oslo, cât și în afara orașului, când e nevoie.
Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă? Trebuie să aveți permis de conducere (C și E), trebuie să aveți certificat ADR, trebuie să aveți experiență în industria transportului și să puteți comunica în limba engleză (scris și oral). De asemenea, trebuie să aveți o atitudine pozitivă și să fiți o persoană comunicativă. Angajatorul preferă persoanele care au o condiție fizică bună.
Ce oferă angajatorul: salariu bun, un loc de muncă permanent, un mediu de lucru plăcut (veți discuta direct cu angajatorul despre condițiile salariale).
Vă interesează locul de muncă? Puteți trimite CV-ul în limba engleză direct pe adresa fizică: Frank Dahl Transport AS Nedre Eikervei 65 3045 Drammen sau pe adresa de e-mail [email protected] cât mai curând.
Despre angajator:
Frank Dahl Transport AS
Nedre Eikervei 65
3045 Drammen
[email protected]

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: www.nav.no

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments