Șofer care să facă livrări

 

Unde? Norvegia

 

Despre locul de muncă: ca șofer ce livrează produsele firmei (electronice), veți face mai mult decât să livrați produsele. E important cum păstrați relația cu clienții firmei. Veți lucra între 15 și 22 de ore pe săptămână.

Care vor fi responsabilitățile dumneavoastră? Veți încărca camionul sau alt autovehicul și veți livra clienților produsele. Veți păstra autovehiculul curat. Vă veți ocupa de completarea hârtiilor de livrare/predare. Veți lucra uneori și la depozit și trebuie să vă asigurați că lucrați bine și eficient.

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă: trebuie să aveți cel puțin 18 ani și să puteți comunica în limba engleză.  Trebuie să aveți diplomă de liceu și să fiți o persoană prietenoasă și comunicativă. De asemenea, trebuuie să aveți permis de conducere și doi ani de experiență în domeniul șoferiei. Nu în ultimul rând, trebuie să aveți o condiție fizică bună, pentru a putea încărca autovehiculul cu produsele pe care trebuie să le livrați.

Vă interesează locul de muncă? Trebuie să folosiți link-ul următor pentru a aplica (în josul paginii): https://rac.taleo.net/careersection/rac+str+ext/jobdetail.ftl?lang=en&job=201233&src=JB-11020

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: rac.taleo.net/

A consemnat Lidia Rusu

 

Comentati folosind contul Facebook

comments