Personal pentru un hotel

Unde? Sudul Islandei

Despre locul de muncă: vă veți ocupa de curățenie în zona de restaurant, veți ajuta bucătarii la diferite lucruri (veți curăța legume, veți face curățenie în bucătărie), veți spăla vase și, de asemenea, veți spăla haine, când este nevoie.

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă: trebuie să fiți o persoană deschisă, trebuie să aveți răbdare la locul de muncă, să fiți o persoană de încredere și trebuie să puteți lucra și în condiții de stres. De asemenea, trebuie să puteți comunica fluent în limba engleză și trebuie să aveți o condiție fizică bună.

Vă interesează locul de muncă? Puteți aplica folosind link-ul următor: www.vinnumalastofnun.is/eures. În câmpul destinat angajatorului, trebuie să treceți „skogar”. E important să aplicați până pe 23 aprilie 2016. Pentru acest loc de muncă pot aplica persoane cu vârste cuprinse între 20 și 70 de ani.

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: ec.europa.eu

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments