Personal pentru un foodtruck

Unde? Stockholm, Suedia

Despre locul de muncă: se caută o persoană care își dorește să lucreze într-un restaurant mobil (foodtruck). Aici veți pregăti mâncaare, dar vă veți ocupa și de păstrarea curățeniei, conform normelor suedeze. Este un loc de muncă permanent, cu normă întreagă.

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă? Trebuie să aveți experiență în industra alimentară: într-o cafenea sau într-un restaurant. De asemenea, trebuie să vorbiți engleză (dacă știți măcar elemente de bază în suedeză, veți avea un avantaj în fața celorlalți candidați). De asemenea, ar fi indicat să aveți permis de conducere, categoria B (dar nu este o condiți obligatorie). Angajatorul își dorește o persoană care să poată lucra și în condiții de stres, când sunt mulți clienți la coadă. Trebuie să fiți un coechipier sociabil și să comunicați foarte bine cu cei din jur.

 

Vă intereseză locul de muncă? Trimiteți CV-ul cât mai curând pe adresa de e-mail [email protected]

 

Persoană de contact: Stephanie Rodriguez (0764262074)

 

Despre angajator:

VEGAN SCHMEGAN

Box 47162 10074 STOCKHOLM

Telefon:   0729097851

E-mail: [email protected]

 

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments