Operator spălare linie de producție

Unde? Suedia

Despre locul de muncă: vă veți ocupa de supravegherea liniei care spală salata și alte legume. Veți testa produsele după spălare. Vă veți ocupa de scrierea notelor despre cum funcționează linia de producție. Este un loc de muncă full-time.

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă? Trebuie să aveți experiență într-un astfel de loc de muncă. De asemenea, trebuie să puteți comunica (scris și oral) în limba engleză. Dacă știți rusă, veți avea un avantaj în fața celorlalți candidați, dar nu e o condiție obligatorie.

Salariu: este conform contractului colectiv de muncă. Orele lucrate noaptea și peste program se plătesc în plus. Despre condițiile materiale exacte veți discuta cu angajatorul.

Vă interesează locul de muncă? Trimiteți CV-ul și scrisoarea de intenție în limba engleză până pe 8 aprilie 2016 pe adresa de e-mail [email protected].

Despre angajator:

Vidinge Grönt AB

Morgonbäcksvägen 52 Södervidinge Gård 24493 Kävlinge

Vidinge Grönt este o companie din industria alimentară, care lucrează cu salate și legume. În prezent, firma are în jur de 130 de angajați.

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: www.nav.no

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments