Descriere: Compania desfasoara activitati de planificare si proiectare. Proiectarea sistemelor de proces si utilitati (interfata, FS, SCD si intrare HMI), urmarirea sistemului de proiectare a pachetelor de echipamente, proiectarea de solutii conform cerintelor clientului, urmarirea documentatiei tehnice a furnizorului si participare la activitati de testare/SAT/FAT, asigurarea ca informatiile furnizorului si de inginerie necesare pentru progresul lucrarii sunt identificate si comunicate proiectului, interfata cu alte discipline, furnizori si clienti, se efectueaza si completeaza documentele tehnice si registrele de date, in colaborare cu clientul si contractorii se asigura integrarea si proiectarea eficienta si coerenta intre platformele offshore, planul onshore, platformele UHP.

Firma: IKM CONSULTANTS AS

Ocupatie: Senior inginer automatist

Localitate: STAVANGER/OSLO

Cerinte: Studii superioare in domeniul automatizarilor, experienta de min. 8 ani in proiecte verzi de automatizari, experienta de min. 4 ani in activitati de proiectare a sistemului SAS, inclusiv dezvoltare SCD, experienta si cunoastere profunda a designului electric conform standardelor relevante, cum ar fi: Ptil, NORSOK, ATEX si IEC, cunoastere detaliata a cerintelor tehnice, bune abilitati de comunicare, intelegere multidisciplinara, abilitate de a lucra independent si in echipa, persoane proactive, sistematice, corecte, care sa respecte termenele si cerintele de calitate.

Limbi straine: Limba engleza-fluent

Salariu: Va fi stabilit impreuna cu angajatorul

Alte beneficii: Sprijin pentru cazare

Durata contract: Temporar (2 ani), cu posibilitatea prelungirii contractului de munca. Se lucreaza 7,5 ore/zi. Angajare cat mai curand posibila

Mod de aplicare: Se transmite CV in limba engleza la adresa de e-mail: [email protected] si pentru monitorizare la: [email protected]

EURES

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agentie de recrutare si nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunturile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunlului.

Comentati folosind contul Facebook

comments