Descriere: Compania desfasoara activitati de planificare si proiectare. Se stabileste configuratia sistemelor electrice, verificarea documentelor pentru faza detaliata a proiectului, proiectarea si urmarirea sistemului de inalta si joasa tensiune. Persoana acceptata pentru ocuparea postului va fi responsabila cu disciplina in proiecte, va urmari si evalua calculul Paladin/rapoarte efectuate in 3 parti, va proiecta, implementa si monitoriza PMS/PDCS, interfata HVDC, va coordona si monitoriza proiectul, va participa la intalniri, ateliere, recenzii, va revizui documentatia tehnica a furnizorului si a altor documente contractuale, va revizui si completa documentele de inginerie si a registrelor de date, in colaborare cu clientul si contractorii va asigura integrarea si proiectarea eficienta si coerenta intre platformele offshore, instalatiile offshore HVDC, cabluri submarine si AC la alte platforme.

Firma: IKM CONSULTANTS AS

Ocupatie: Inginer sistem electric

Localitate: STAVANGER/OSLO

Cerinte: Master in electrotehnica, curs FSE, experienta de min. 10 ani in ingineria electrica in proiecte verzi, experienta de min. 6 ani in activitati de proiectare electrica de inalta tensiune si responsabilitati in proiecte offshore, experienta si cunoastere profunda a designului electric conform standardelor relevante, cum ar fi: Ptil, NORSOK, ATEX si IEC, cunoastere detaliata a cerintelor tehnice, bune abilitati de comunicare, intelegere multidisciplinara, abilitate de a lucra independent si in echipa, persoane proactive, sistematice, corecte, care sa respecte termenele si cerintele de calitate.

Limbi straine: Limba engleza-fluent

Salariu: Va fi stabilit impreuna cu angajatorul

Alte beneficii: Sprijin pentru cazare

Durata contract: Temporar (2 ani), cu posibilitatea prelungirii contractului de munca. Se lucreaza 7,5 ore/zi. Angajare cat mai curand posibil

Mod de aplicare: Se transmite CV in limba engleza la adresa de e-mail: [email protected] si pentru monitorizare la: [email protected]

EURES

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agentie de recrutare si nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunturile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunlului.

Comentati folosind contul Facebook

comments