Descriere: Compania desfasoara activitati de planificare si proiectare. Persoana care va ocupa acest post va fi membru al unei echipe de disciplina structurala si al unei echipe multidisciplinare din zona, va modela structurile din otel in E3D, va desena in E3D/PDMS, va verifica si urmari fabricatia si va coordona echipa.

Firma: IKM CONSULTANTS AS

Ocupatie: Designer structural

Localitate: STAVANGER/OSLO

Cerinte: Studii superioare de preferat in petrol si gaze, cunostinte si experienta in proiecte E3D/PDMS 3D si PDMS (versiunea 12.1), experienta de min. 5 ani in proiecte offshore EPC, cunostinte aprofundate inclusiv in industria offshore norvegiana, cunoasterea regulamentelor NORSOK si Eurocode referitoare la disciplina structurala, experienta de min. 5 ani in proiectare principala/primara si secundara a otelului, bune abilitati de comunicare, intelegere multidisciplinara, abilitate de a lucra independent si in echipa, persoane proactive, sistematice, corecte, care sa respecte termenele si cerintele de calitate.

Limbi straine: Limba engleza-fluent

Salariu: Va fi stabilit impreuna cu angajatorul

Alte beneficii: Sprijin pentru cazare

Durata contract: Temporar (2 ani), cu posibilitatea prelungirii contractului de munca. Se lucreaza 7,5 ore/zi. Angajare cat mai curand posibila

Mod de aplicare: Se transmite CV in limba engleza la adresa de e-mail: [email protected] si pentru monitorizare la: [email protected]

EURES

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agentie de recrutare si nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunturile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunlului.

Comentati folosind contul Facebook

comments