Receptioner/a la un mare hotel
Unde? Fredrikstad, Norvegia

Despre locul de munca: se cauta receptioner/a, care sa lucreze la un mare hotel din Fredrikstad, Norvegia. Este un loc de munca full-time, disponibil pe de 1 februari 2017. Durata contractului va fi de 3 luni si in functie de cum va descurcati si va intelegeti cu angajatorul, contractul poate fi prelungit. De asemenea, veti lucra numai in limba engleza, pentru ca toti turistii sunt straini.

 


Ce conditii trebuie sa indepliniti, pentru a obtine locul de munca: trebuie sa puteti vorbi foarte bine in limba engleza, avand in vedere ca numai in aceasta limba veti interactiona cu oaspetii si colegii de lucru. De asemenea, angajatorul doreste sa aveti o experienta de cel putin 2 ani in industria hoteliera si trebuie sa intelegeti ca este foarte important sa fiti amabili cu cei ce vin sa se cazeze aici.

 

Alte informatii: salariul va fi cuprins intre 23.000 si 26.000 de coroane, in functie de experienta si calificari. Important este ca angajatorul va pune la dispozitie CAZARE GRATUITA, deci nu va trebui sa cheltuiti pentru acest aspect.  Pentru mai multe detalii: David Mathisen +358 505870763 sau trimiteti e-mail pe adresa [email protected]

Va intereseaza locul de munca? Trimiteti CV-ul, impreuna cu o fotografie pe adresa de e-mail  [email protected] cat mai curand.

Despre angajator:

Job Norway NUF

4100 JØRPELAND
E-mail: [email protected]

Web: www.jobnorway.no

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: www.nav.no

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments