Macelar

Unde? Reykjavík, Islanda

Despre locul de munca: se cauta un macelar, care sa se ocupe de procesarea carnii, de taiera acesteia si de portionarea ei, in functie de preferintele clientilor. Trebuie sa fiti foarte atenti la cum gestionati carnea, pentru a nu o rispi. Veti lucra in intervalul orar 07:00-15:00.  

Ce conditii trebuie sa indepliniti, pentru a obtine locul de munca: angajatorul doreste sa aveti experienta in domeniu.  Nu aveti nevoie de calificare profesionala, insa trebuie sa puteti comunica fluent in limba engleza. De asemenea, trebuie sa fiti o persoana prietenoasa si flexibila.

Alte informatii: salariul va fi conform contractului colectiv de munca si mai multe detalii veti afla direct de la angajator. Trebuie sa luati in considerare faptul ca angajatorul nu va pune la dispozitie cazare.

Va intereseaza locul de munca? Trimiteti CV-ul, impreuna cu o fotografie pe adresa de e- [email protected]  cat mai curand, pana pe 31 decembrie 2016. De asemenea, puteti aplica folosind link-ul urmator: www.vinnumalastofnun.is/eures si trebuie sa treceti ‘poultry’ in dreptul angajatorului.

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: ec.europa.eu

A consemnat Lidia Rusu

 

Comentati folosind contul Facebook

comments