Menajera

Unde? Stavanger, Norvegia

Despre locul de munca: se cauta femeie de serviciu, care sa lucreze in primavara si vara lui 2017 la un hotel din afara Stavanger, Norvegia. Este un loc de munca full-time, disponibil in perioada 1 mai – 31 august 2017. In functie de cum va intelegeti cu angajatorul, contractul poate fi prelungit.

Ce conditii trebuie sa indepliniti, pentru a obtine locul de munca: angajatorul doreste sa aveti cel putin doi ani de experienta in domeniu si trebuie sa fiti o persoana responsabila, punctuala si muncitoare. Atentia la detalii conteaza foarte mult. In plus, trebuie neaparat sa puteti comunica fluent in limba engleza. Daca stiti o limba Nordica, veti avea un avantaj in fata celorlalti candidate.

Alte informatii: salariul va fi cuprins intre 23.000 si 26.000 de coroane, in functie de experienta si calificari. Important este ca angajatorul va pune la dispozitie CAZARE GRATUITA, deci nu va trebui sa cheltuiti pentru acest aspect.  Pentru mai multe detalii: David Mathisen +358 505870763 sau trimiteti e-mail pe adresa [email protected]

Va intereseaza locul de munca? Trimiteti CV-ul, impreuna cu o fotografie pe adresa de e-mail  [email protected] cat mai curand.

Despre angajator:

Job Norway NUF

4100 JØRPELAND
E-mail: [email protected]

Web: www.jobnorway.no

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: www.nav.no

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments