Zugrav (4 locuri de munca disponibile)

Unde? Bergen, Norvegia

Despre locul de munca: se cauta zugravi pentru diferite proiecte din Bergen si din imprejurimi. Veti lucra impreuna cu o echipa la diferite cladiri, atat in interior, cat si in exterior.

Ce conditii trebuie sa indepliniti, pentru a obtine locul de munca: trebuie sa aveti cel putin 3 ani de experienta in domeniu. De asemenea, trebuie sa aveti o conditie fizica foarte buna si trebuie sa puteti comunica fluent in limba engleza. Daca stiti si norvegiana, cu atat mai bine.

Ce ofera angajatorul: contract conform legislatiei norvegiene, ajutor in a realiza toate actele, asigurare medicala/contributoiie pentru pensie.

Va intereseaza locul de munca? Puteti aplica folosind link-ul urmator: https://secure.webtemp.no/WebtempCVPortal/default.aspx?k=101&langset=44&_ga=1.166604603.400468544.1467893537

Pentru mai multe detalii: Aleksandra  [email protected]  sau Sylwia  [email protected] 

Despre angajator:

Clockwork Bemanning AS

Kanalveien 62
5822 BERGEN

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: www.nav.no

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments