Persoană care să lucreze la o fermă de porci

Unde? Între Laholm și Halmstad, sud-vestul Suediei

Despre locul de muncă: veți lucra la o fermă de porci din sud-vestul Suediei. Vă veți ocupa de creșterea și îngrijirea animalelor. Este un loc de muncă permanent, cu normă întreagă.

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă? Trebuie să aveți experiență în a crește porci și în a avea grijă de astfel de animale. De asemenea, trebuie să fiți o persoană responsabilă și punctuală. Angajatoru preferă să aveți cunoștințe despre inseminarea artificial, despre programele de vaccinare și alte aspect importante referitoare la porci. Nu în ultimul rând, trebuie să puteți comunica fluent în limba engleză.

Vă interesează locul de muncă? Puteți trimite CV-ul pe adresa de e-mail [email protected]. Dacă aveți nevoie de mai multe informații, aveți la dispoziție următoarele date de contact: Joel Svensson – +46 730 202 333 și adresa de e-mail [email protected]

Despre angajator:

Porcellus AB, Joel Svensson

Eldsberga, Ågård 568 31031 ELDSBERGA

Telefon:   035-42023

Fax:   035-46118

E-mail: [email protected]

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: www.nav.no

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments