Bucatar

Unde? MEISTERVIK, Norvegia

Despre locul de muncă: se cauta un bucatar entuziast pentru sezonul de iarna 2016-2017. Veti lucra intr-un mediu international, cu colegi din diferite tari, iar la resortul la care veti lucra vin oaspeti din intreaga Europa si nu numai. Va veti ocupa de pregatirea bucatelor in regim a la carte si veti gusta preparatele inainte ca acestea sa fie servite.

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă: angajatorul prefera o persoana care are experienta indelungata ca bucatar in industria hoteliera, pentru ca astfel va veti adapta mult mai repede la locul de munca. De asemenea, este esential sa vorbiti in limba engleza. Daca stiti si norvegiana, veti avea un plus in fata celorlalti candidate.

Vă interesează locul de muncă? Trimiteti CV-ul cat mai curand pe adresa de e-mail: [email protected] (inainte de 25 noiembrie 2016)

Despre angajator:

Malangen resort AS – se afla intr-o zona foarte frumoasa din Peninsula Malangen, aflandu-se la doar o ora distant de Tromso, unul dintre cele mai mari orase din Norvegia. Oricine poate avea o vacanta de neuitat aici, intrucat oaspetii se vor putea bucura de frumusetea fiordurilor, a luminilor nordice si de o mancare foarte buna.

Skutvik
9055 MEISTERVIK
Telefon: +4792206115
Web: www.malangen.com

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: www.nav.no

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments