Pizza chef

Unde? VOSSESTRAND, Norvegia

Despre locul de muncă:  vă veți ocupa de pregătirea pizzei pentru clienți, la cerere, în funcție de dorințele oaspeților și de sortimentele expuse în meniu. Vețu lucra 154 de ore pe lună, iar locul de muncă este disponibil începând de la 1 decembrie 2016 până pe 30 aprilie 2017, cu posibilitate de prelungire a contractului.

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă: trebuie să vorbiți fluent engleză sau o limbă nordică. De asemenea, trebuie să puteți lucra atât în echipă, cât și independent și trebuie să fiți o persoană sociabilă, punctuală și responsabilă.

Alte informații: salariul va fi conform contractului colectiv de muncă. Mai multe informații veți obține direct de la angajator. De asemenea, angajatorul vă poate oferi și cazare.

 Vă interesează locul de muncă? Trimiteți CV-ul și o scurtă scrisoare de intenție în limba engleză pe adresa de e-mail [email protected] com cât mai curând, înainte de 14 august 2016.

Pentru mai multe informații: Knut Kettermann / 0047 957 62 601 / Email:[email protected]

Despre angajator:

MYRKDALEN HOTEL AS

Myrkdalen
5713 VOSSESTRAND
Telefon: 0047 47 47 16 00
E-mail: [email protected]

Web: www.myrkdalen.no

Myrkdalen Hotel se află într-o zonă foarte frumoasă din punct de vedere natural. Hotelul dispune de 112 camere, cu 375 de paturi în total.

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: www.nav.no

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments