Ospătar

Unde? Scandic Kirkenes, Norvegia

Despre locul de muncă: vă veți ocupa de servirea micului dejun, prânz și cină, dar și de alte activități, în funcție de cum este nevoie. De asemenea, vă veți ocupa de pregătirea sălilor pentru diferite evenimente (nunți, banchete). La sfârșitul fiecărei zile, vă veți ocupa de monetar și veți face calculele despre cât ați încasat peste zi.

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă? Trebuie să aveți formare profesională ca ospătar sau cel puțin să aveți experiență îndelungată în domeniu. Este necesar să puteți vorbi fluent în limba engleză și dacă știți una dintre următoarele limbi străine, veți avea un avantaj: o limbă nordică, rusă sau germană. De asemenea, trebuie să vă descurcați bine în privința calculelor, având în vedere că veți face monetarul. Angajatorul preferă să fiți o persoană deschisă, sociabilă, zâmbitoare și să înțelegeți cât de importanți sunt clienții.

 Ce oferă angajatorul: un loc de muncă într-o echipă internațională. De asemenea, veți lucra atât independent, cât și în echipă.

Pentru alte informații: Steffen Veshovde Mong, Tlf: +47 78995900, Mobil +47 48108366, E-mail: [email protected]

 Vă interesează locul de muncă? Trimiteți CV-ul și o scurtă scrisoare de intenție în limba engleză pe adresa de e-mail [email protected]  cât mai curând, înainte de 25 iulie 2016.

Despre angajator:

Scandic Kirkenes

Pasvikveien 1-3
9900 KIRKENES
Scandic Hotels face parte dintr-un lanț hotelier important și deține în jur de 200 de hoteluri, cu peste 14.000 de angajați. Pentru mai multe informații, puteți accesa www.scandichotelsgroup.com

Scandic Kirkenes se află în partea de nord a Norvegiai, la granița cu Rusia și Finlanda. Hotelul se află în centrul orașului și poate găzdui până la 250 de persoane. Oaspeții pot beneficia de pisicină, sală și spa și se pot caza în cele 90 de camere.

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: www.nav.no

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments