Ospătar

Unde? MEISTERVIK, Norvegia

Despre locul de muncă:  se caută ospătar care să se ocupe de micul dejun. Veți servi micul dejun clienților și vă veți asigura că oaspeții au tot ce le trebuie la masă. De asemenea, veți strânge de pe masă după micul dejun. Uneori va fi nevoie să ajutați și la recepție, la primirea oaspeților, atunci când se cazează sau când predau cheia la plecare. Angajatorul dorește să începeți să lucrați de pe 1 septembrie 2016.

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă: trebuie să aveți experiență de cel puțin 3 ani în domeniu. De asemenea, trebuie să fiți o persoană sociabilă, punctuală, responsabilă și zâmbitoare. Angajatorul preferă să puteți comunica fluent în limba engleză și, dacă se poate, și într-o limbă nordică, însă cunoașterea unei limbi nordice nu este o condiție obligatorie.

Alte informații: salariul este negociabil, iar angajatorul vă va da mai multe informații despre acest aspect.

 Vă interesează locul de muncă? Trimiteți CV-ul și o scurtă scrisoare de intenție în limba engleză pe adresa de e-mail [email protected] com cât mai curând, înainte de 14 august 2016.

Pentru mai multe informații: Restaurant Manager Milla Mielikainen/ E-mail:[email protected] / [email protected]

Despre angajator:

Malangen resort AS

Skutvik
9055 MEISTERVIK
Telefon: +47 77 655 800
E-mail: [email protected]

Web: www.malangen.com

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: www.nav.no

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments