Cameriste

Unde? Helsinki, Espoo și Vanta, Finlanda

Despre locul de muncă: se caută femei de serviciu part-time, care să lucreze în hoteluri din Helsinki,, Espoo și Vantaa. Veți lucra în intervalul orar 09:00-17:00 de luni până duminica. Printre responsabilitățile dumneavoastă se numără: curățenia în camere și în zonele comune. În plus, veți face paturile în camere, pentru ca totul să fie pregătit când vin oaspeții. Trebuie să luați în calcul faptul că acest loc de muncă vă solicită fizic.

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă: trebuie să fiți o persoană comunicativă, cu o atitudine pozitivă. În plus, trebuie să lucrați foarte bine atât în echipă, cât și individual. Experiența anterioară în hoteluri este necesară. Angajatorul dorește să vorbiți fluent limba engleză, iar cunoașterea limbii finlandeze ar reprezenta un avantaj pentru dumneavoastră, dar nu este o condiție obligatorie.

Vă interesează locul de muncă? Completați cât mai curând formularul de pe următorul site: https://sol.haahtela.fi/www/rekrysignin.aspx?IlmoitusID=2757

Pentru alte informații: de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-16:00, 040 661 4150 or by e-mail [email protected]

Despre angajator:

SOL Palvelut Oy

00100 HELSINKI

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: ec.europa.eu

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments