Personal pentru un lant hotelier

Unde? Reykjavík, Islanda
Despre locul de munca: se cauta personal pentru un lant hotelier din capitala Islandei. Veti lucra atat in ture de zi, cat si in ture de noapte. Hotelul are nevoie de personal pe mai multe arii: de la femei de serviciu, pana la meseriasi. Locurile de munca sunt full-time.

Ce conditii trebuie sa indepliniti, pentru a obtine locul de munca: angajatorul doreste sa aveti experienta in domeniul hotelier, pentru a va acomoda cat mai repede la locul de munca. De asemenea, trebuie sa vorbiti fluent engleza, fiind un mediu international, cu oaspeti din diferite tari. Trebuie sa aveti cel putin 22 de ani pentru a aplica pentru unul dintre posturile disponibile.

Alte informatii: hotelurile sunt de 3, respectiv 4 stele. Acestea se afla chiar in centrul orasului.

Va intereseaza locul de munca? Trimiteti CV-ul, impreuna cu o fotografie pe adresa de e- [email protected], iar la subiectul e-mailului trebuie sa treceti „Gestamottaka – Day shift / Night shift”, in functie de cum doriti sa lucrati

Despre angajator:

CenterHotels

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: ec.europa.eu

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments