Personal care să aibă grijă de bovine

Unde? Finlanda

Despre locul de muncă: veți avea grijă de bovinele din fermă. Le veți îngriji, le veți hrăni și vă veți asigura că au întotdeauna ce le trebuie. De asemenea, veți face curat când este nevoie. Uneori va fi nevoie să faceți și alte lucruri în fermă. Primele trei luni reprezintă o perioadă de probă. Apoi, veți avea contract pe o perioadă nedeterminată, cu normă întreagă. Salariul se plătește lunar, conform contractului colectiv de muncă.

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă? Trebuie să aveți experiență în domeniu de cel puțin un an și să vă placă să lucrați cu animalele. Trebuie să puteți comunica în limba engleză (dacă știți și elemente de bază de finlandeză, veți avea un avantaj în fața celorlalți candidați, dar nu este o cerință obligatorie).

Alte informații: angajatorul vă poate ajuta să găsiți un loc mobilat în care să stați. Puteți discuta aceste aspecte direct cu angajatorul.

Vă interesează locul de muncă? Trimiteți CV-ul și o scurtă scrisoare de intenție în limba engleză pe adresa de e-mail [email protected] până pe 15 aprilie 2016

Despre angajator:

Metsä-Paavolan tila

E-mail: [email protected]

Persoană de contact:  Kati Plukk

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments