Mecanic

Unde? Danemarca

Despre locul de munca: se cauta un mecanic priceput, care sa lucreze la diferite tipuri de autoturisme: atat dimensiuni mai mici, cat si dimensiuni mai mari. Locul de munca este full-time, permanent. Veti lucra de la 9 la 17, cu exceptia weekendurilor.

Ce conditii trebuie sa indepliniti, pentru a obtine locul de munca: trebuie sa fiti o persoana responsabila, punctuala, sa aveti experienta ca mecanic si sa va placa ceea ce faceti. De asemenea, veti avea un avantaj in fata celorlalti daca ati lucrat pana acum la masini electrice. Nu in ultimul rand, trebuie sa puteti comunica fluent in limba engleza.

Alte informatii: angajatorul va ofera cazare gratuita cu Wi-fi gratuit. Veti imparti cazarea cu alti colegi.  In fiecare dormitor vor sta doi muncitori. Veti primi echipament de lucru, daca aveti nevoie si vreti. Veti primi salariul in fiecare luna, pe data de 15. Salariul va fi de 90 de coroane pe ora. Angajatorul va poate ajuta in privinta actelor.

Va intereseaza locul de munca? Puteti trimite CV-ul pe adresa de e-mail: [email protected]  cat mai curand

Despre angajator:

Bilmaster

Telefon: 32626212

Persoana de contact: Nasreen Shakoor

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: ec.europa.eu

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments