Personal pentru curățenie

Unde? Stockholm, Suedia

Despre locul de muncă: vă veți ocupa de curățenie: spălat geamuri, spălat podele, șters  praful. Veți face parte dintr-o echipă și veți lucra în diferite locuri, în funcție de cum are contracte angajatorul dumneavoastră. De asemenea, la început va exista o perioadă de probă, cuprinsă între 3 și 6 luni. Persoana potrivită va avea un contract pe o perioadă nedeterminată după această perioadă.  

Ce condiții trebuie să îndepliniți pentru a obține locul de muncă? Angajatorul dorește să aveți experiență în domeniu (care să poată fi dovedită cu acte). Trebuie să cunoașteți echipamentele folosite pentru curățenie în Suedia și trebuie să comunicați fluent în limba engleză SAU suedeză. În același timp, angajatorul dorește să știți să folosiți un smartphone și trebuie să fiți dispuși să lucrați atât ziua, cât și seara/noaptea. Ideal ar fi să aveți permis  de conducere, pentru a vă deplasa mai prepede.

Vă interesează locul de muncă? Trimiteți CV-ul, împreună cu o fotografie cât mai curând pe adresa de e-mail [email protected]

Despre angajator:

GNISTRA STÄD AB
NORRA STATIONSGATAN 95 B 11364 STOCKHOLM
Telefon: 070-9402008
E-mail: [email protected]

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: ec.europa.eu

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments