Asistent în bucătărie și șofer

Unde? Oslo, Norvegia

Despre locul de muncă: din cauza nivelului ridicat de muncă, restaurantul își mărește echipa. Se caută un asistent în bucătărie și un șofer. Ca asistent vă veți ocupa de diferite sarcini în bucătărie: veți ajuta bucătarii, veți tăia legume, veți face curățenie. Ca șofer vă veți ocupa de diferite livrări și de aprovizionare.  Veți lucra de la 3 dimineața până la  10 dimineața în timpul săptămânii, de la 2 dimineața la 10 dimineața sâmbăta și de la 2:30 la 10:30 duinica. Locurile de muncă sunt full-time.

Ce condiții trebuie să îndepliniți pentru a obține locul de muncă? Trebuie să aveți permis de conducere ca șofer și ca asistent în bucătărie, trebuie să vă mișcați foarte repede și cu precizie. Experiența în domeniu va fi apreciată de angajator și vă oferă un punct în plus față de ceilalți candidați. În plus, trebuie să fiți dispuși să începeți cât mai curând. Nu în ultimul rând, trebuie să puteți comunica fluent în limba engleză, pentru că întreaga echipă este formată din angajați din diferite țări și aceasta este cea mai ușoară variantă pentru a vă înțelege.

Vă interesează locul de muncă? Trimiteți CV-ul cât mai curând pe adresa de e-mail [email protected] cât mai curând.

Despre angajator:

Kaffebakeriet AS

Pilestredet 75 c
0354 OSLO
E-mail: [email protected]

Web: www.kaffebakeriet.no

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: www.nav.no

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments