Livrare ziare/pachete

Unde? Kolding-Fredericia, Danemarca

Despre locul de muncă: vă veți ocupa de livrarea ziarelor și a pachetelor în Kolding-Fredericia, cu scuterul sau cu mașina. Veți lucra de la 3 dimineața până la 7 dimineața, iar sâmbătă până la 10 dimineața. Trebuie să vă asigurați că fiecare client își primește ziarul în poștă, respectiv pachetul. În fiecare noapte veți lucra în aceeași noapte și veți livra între 330 și 550 de pachete/ziare. Dacă veți folosi propria mașină, veți fi plătiți pentru acest lucru, în funcție de numărul de kilometri parcurși. De asemenea, puteți folosi unul dintre scuterele puse la dispoziție de companie. Angajatorul vă oferă un contract cel puțin 6 luni.

Ce condiții trebuie să îndepliniți pentru a obține locul de muncă? În prezent, în echipă sunt oameni din diferite țări. Așadar, trebuie nepărat să vorbiți limba engleză fluent. Angajatorul preferă să știți și elemente de bază în daneză, dar nu este o condiție obligatorie.  Trebuie să aveți o condiție fizică bună și trebuie să luați în considerare faptul că veți lucra în principal noaptea/dimineața. Nu în ultimul rând, trebuie să aveți permis de conducere.

Alte infomații: veți fi plătiți la numărul de produse livrate, însă se va lua în considerare numărul de ore. Astfel, o oră este plătită cu aproximativ 16 euro. În primele zile veți merge însoțiți, până învățați traseul. Angajatorul nu pune la dispoziție cazare, dar este dispus să vă ajute la început, dacă veniți din afara țării.

Vă interesează locul de muncă? Trimiteți CV-ul cât mai curând pe adresa de e-mail [email protected] cât mai curând.

Despre angajator:

DAO Distribution A/S

Telefon: 72330850

Fax: 75720300

Persoană de contact: Jeanette Mark Gottlieb

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: ec.europa.eu

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments