Personal pentru curatenie

Unde? VARBERG, Suedia

Despre locul de muncă: se cauta personal pentru curatenie un hotel deosebit, orientat spre mare. Acesta are 159 de camere, un restaurant, un bistro, sali de sedinte, dar si un spa.Veti lucra in echipa si va veti asigura ca intotdeauna este curatenie si ca oaspetii au tot ce le trebuie in camere, pentru a se simti cat mai bine.

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă: Trebuie sa puteti lucra repede si eficient. De asemenea, trebuie sa puteti urma anumite proceduri si trebuie sa aveti o atitudine profesionala fata de colegi si de oaspetii din hotel. Angajatorul isi doreste sa aveti cel putin un an de experienta in domeniu si trebuie sa locuiti in apropiere de Varberg. In acelasi timp, trebuie sa lucrati cel putin 20 de ore pe saptamana si trebuie sa puteti comunica fluent in limba engleza. Daca aveti experienta in domeniu, veti avea un mare avantaj in fata celorlalti candidati.

Vă interesează locul de muncă? Trimiteti CV-ul pe adresa de e-mail [email protected], in limba engleza si cat mai curand, inainte de 20 decembrie 2016.

Despre angajator:

Varbergs Kusthotell

BOX 152 43224 VARBERG

Persoana de contact: Kenneth Willemoes, HR Manager e-mail: [email protected]

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: ec.europa.eu

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments