Personal pentru curățenie

Unde? Fredrikstad, Norvegia

Despre locul de muncă: se caută femeie de serviciu care să facă curățenie într-un hotel din Fredrikstad. Locul de muncă este cu normă întreagă și este disponibil pentru următoarele trei luni, cu posibilitate de prelungire.

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă? Trebuie să aveți experiență de cel puțin doi ani în domeniu. De asemenea, trebuie să puteți comunica fluent în limba engleză sau într-o limbă nordică.

Alte informații: salariul va fi conform contractului colectiv de muncă, iar angajatorul vă va da mai multe informații la interviu. Orele lucrate suplimentar se vor plăti cu 40% mai mult. În plus, angajatorul oferă cazare și masă.

Vă interesează locul de muncă? Trimiteți CV-ul pe adresa de e-mail [email protected] cât mai curând, înainte de 10 iulie 2016.

Pentru mai multe informații: David Mathisen la numărul de telefon  +358 505870763 sau trimiteți e-mail pe adresa [email protected].

Despre angajator:

Job Norway NUF este o agenție de recrutare de personal, iar în prezent caută femei de serviciu pentru un hoel de patru stele din Fredrisktad. Pentru mai multe informații despre această localitate, puteți accesa www.visitnorway.com/no/reisemal/ostlandet/fredrikstad

Job Norway NUF

Aleksandri 9 51004 Tartu, Estland

Telefon: +35850587076

E-mail: [email protected]

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: ec.europa.eu

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments