Persoane care să lucreze la acoperișuri

Unde? Oslo, Norvegia

Despre locul de muncă: se caută persoane care să lucreze la acoperișuri (montare, aranjare) pentru mai multe proiecte din Oslo. Veți lucra în aer liber, împreună cu o echipă.

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă? Trebuie să aveți experiență în ceea ce privește a lucra la acoperișuri. De asemenea, trebuie să puteți comunica fluent în engleză SAU norvegiană, având în vedere că veți lucra într-o echipă internațională. De asemenea, preferabil ar fi să aveți permis de conducere, categoriile B și E, dar este în regulă și dacă aveți doar categoria B. Trebuie să fiți o persoană organizată, atentă la detalii și punctuală.

Vă interesează locul de muncă? Trimiteți CV-ul, împreună cu referințe de la foști angajatori pe adresa de e-mail [email protected] sau pe adresa [email protected]

Despre angajator:

SIKKER BEMANNING AS

Haslevollen 3, inng. E 0579 OSLO

Telefon: +474760408

E-mail: [email protected]

Persoană de contact: Hege Devold Liaaen/ Agnieszka Jedrych

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

A consemnat Lidia Rusu

Sursa: ec.europa.eu

Comentati folosind contul Facebook

comments