Zugrav

Unde? Islanda, în capitală și împrejurul ei

Despre locul de muncă: veți lucra la diferite proiecte, în funcție de cum are nevoie angajatorul. Veți lucra atât în interior, cât și în exterior. Veți lucra în echipă. De asemenea, veți lucra de luni până vineri, în intervalul orar 08:00-16:00

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă? Trebuie să aveți experiență ca zugravi, trebuie să puteți comunica foarte bine cu ceilalți colegi. Având în vedere că veți lucra într-o echipă internațională, trebuie să puteți comunica în limba engleză. În plus, angajatorul dorește să aveți permis de conducere.

Alte informații: despre salariu veți discuta direct cu angajtorul. Acesta vă poate ajuta să găsiți și un loc în care să stați, dacă nu aveți deja cazare.

Vă interesează locul de muncă? Puteți aplica prin completarea formularului www.vinnumalastofnun.is/eures și trebuie să scrieți mal în câmpul destinat angajatorului. Trebuie să aplicați până pe 31 iulie 2016.

 

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: www.nav.no

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments