Personal pentru curatenie

Unde? Oslo, Norvegia

Despre locul de munca: se cauta personal pentru curatenie care sa se ocupe de apartamente inchiriate in Oslo. Veti lucra la o companie fondata in 2009, care detine peste 150 de apartamene. Acestea sunt inchiriate turistilor sau celor care au nevoie. Va veti ocupa de curatenie si de pastrarea acesteia in apartamente. De asemenea, va veti asigura ca lenjeriile sunt intotdeauna curate. Veti lucra in intervalul 08:00-18:00, intr-un program flexibil.

Ce conditii trebuie sa indepliniti, pentru a obtine locul de munca? Trebuie sa aveti experienta in domeniu si trebuie sa puteti comunica fluent in limba engleza. Prerabil ar fi sa cunoasteti si norvegiana sau poloneza. Angajatorul apreciaza persoanee sociabile, communicative, bine organizate si punctuale.

Pentru mai multe informatii, puteti accesa site-ul: www.bjorvika-apartments.no

Va intereseaza locul de munca? Trimiteti CV-ul si o scurta scrisoare de intentie pe adresa [email protected] pan ape 6 august 2016.

Despre angajator:

Bjørvika Apartments AS

Schweigaards gate 15 B 0191 OSLO

Persoana de contact: Julia-Catherine Huber

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: ec.europa.ec

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments