Director de magazin (Zara)

Unde? Trondheim, Norvegia

Despre locul de munca: se cauta un director de magazin care sa aiba abilitatea de a organiza foarte bine mersul lucrurilor. Va veti ocupa de partea comerciala si veti supraveghea modul in care sarcinile sunt executate de ceilalti angajati.  De asemenea, va veti interesa despre cum se desfasoara activitatea departamentului de Resurse Umane.

Ce conditii trebuie sa indepliniti, pentru a obtine locul de munca? Trebuie sa fiti o persoana foarte bine organizata si dedicata locului de munca. In plus, trebuie sa stiti cum sa gestionati bugetul magazinului si trebuie sa fiti disponibili sa lucrati intr-un regim flexibil.

Va intereseaza locul de munca? Trimiteti CV-ul si o scurta scrisoare de intentie pe adresa [email protected] cat mai curand.

Despre angajator:

7011 TRONDHEIM

ZARA

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: ec.europa.ec

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments